Groepsactiviteiten op locatie

Boogschieten

R-Adventures biedt leuke groepsactiviteiten en kinderfeestjes aan op uw gewenste locatie. De leuke groepsactiviteiten van R-Adventures zijn geschikt voor elke groep van jong tot oud. Onze leuke groepsactiviteiten en kinderfeestjes worden altijd met volle overgave en oog voor de groep aangeboden om zo de mooiste beleving voor elke groep te realiseren.

groepsactiviteit

R-Boyard is een leuke groepsactiviteit gebaseerd op het bijna gelijknamige tv-programma 'Fort Boyard'. Kruip in de huid van de BNN'ers op tv en ga de strijd aan in het spel om de sleutels en gouden muntstukken.

kinderfeestje

Kids-Adventure is een leuke groepsactiviteit en kan perfect ingezet worden tijdens kinderfeestjes. De kinderen zullen samen aan de slag gaan om uiteindelijk een klein presentje te verdienen.

moordspel

Crime Scene Adventure is een spannende groepsactiviteit waarin je opzoek gaat naar de moordenaar. Probeer tijdens de spellen zoveel mogelijk informatiekaarten te verdienen want kennis is macht. Hoe meer informatie jij en je team weten te verzamelen hoe groter de kans dat jullie de dader weten te ontmaskeren.

Kin-Ball

Kin-Ball is een nog onbekende sport in Nederland maar in Belgie wint deze sport in een razend tempo populariteit. Deze reuze balheeft een doorsnede van maar liefst 1 meter en is hierdoor erg moeilijk in je eentje te controleren. Teamwork is dus nodig!

laserschieten

Laserschieten op locatie is nu mogelijk maar let op waar u aan begint! Wordt u geraakt dan krijgt u een lichte elektrische schok. Kunt u het aan?

Wie is de mol

Wie is de Mol is een leuke en spannende activiteit waarbij je als Mol of deelnemer speelt. Vind vrijstellingen en jokers, verdien geld voor de groep (of juist niet) en ontmasker de mol.

groepsactiviteiten